Adem je vrij (revalidatie)

Adem je vrij (revalidatie)

Kom weer op adem

De revalidatietraining ‘Adem je vrij’ is een aanrader voor iedereen die kampt met revalidatieklachten als gevolg van long COVID, astma of COPD. Met de juiste training en toewijding blijkt ieder mens in staat zijn of haar gezondheid zelf actief te beïnvloeden en minder afhankelijk te zijn van zorg. Op de Kievitshof leer je met ademhalingstechnieken je longinhoud te vergroten, benauwdheid te verminderen en je ademhaling onder controle te krijgen. Na één training heb je alle tools om zelfstandig jouw klachten te lijf te gaan.

Deze gespecialiseerde ademwerksessie van drie uur wordt verzorgd door mede-oprichter van de Kievitshof en ademdeskundige Sebastien Klein. Sebas trainde een jaar met de bekende Wim Hof en specialiseerde zich langdurig in de kracht van ademhaling. Tijdens de revalidatietraining oefenen we met verschillende ademhalingstechnieken die specifiek gericht zijn op het verbeteren van jouw ademhaling en longcapaciteit en het verminderen van klachten zoals kortademigheid en benauwdheid. We leren je alles over diafragmatische ademhaling, pursed lip breathing, segmentale ademhaling en versterkende oefeningen voor de ademhalingspieren. Het programma kan per keer wijzigen. De aangeboden technieken worden namelijk afgestemd op de individuele situatie van de deelnemers. 

Direct jouw plekje reserveren?

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare datums of bekijk onze kalender met alle workshops and retraites op de Kievitshof.

 

Voor wie?

De workshop 'Adem je vrij' is geschikt voor iedereen die kampt met hardnekkige revalidatieklachten als gevolg van ondermeer:
  • long COVID
  • astma
  • COPD

Workshops ademcirkel ademwerk astma COPD long COVID