Ademcirkel
(op locatie)

Ademcirkel op locatie

Jouw reis begint hier

Stap in de cirkel. Voel je plek. En adem. Ervaar hoe diepe ademhaling jou kan helpen dominerende gedachten onder controle te krijgen en te ontspannen. In deze laagdrempelige workshop leer je enkele basistechnieken om sneller en dieper in contact te komen met jouw eigen lichaam en emoties. Ook krijg je handvatten aangereikt waarmee je stress, angst en gezondheidsproblemen de baas kunt worden.

De twee uur durende workshop ‘Ademcirkel op locatie’ wordt verzorgd door mede-oprichter van de Kievitshof en ademcoach Sebastien Klein. Sebas trainde een jaar met de bekende Wim Hof en verdiepte zich in verschillende stromingen, theorieën en toepassingen van ademwerk. Deze basistraining is een aanrader voor iedereen die wel eens kampt met stress, burn-out, rugklachten, gewrichtsklachten sportklachten of revalidatieklachten. Maar ook voor wie gewoon wilt leren om sneller, makkelijker en intenser te ontspannen temidden van de alomtegenwoordige prikkels van het moderne leven. 

Ademwerk kalmeert

De gelijkwaardige opzet van een ademcirkel zorgt voor een kalmerende, veilige setting waarin jij en de groep zonder schroom aan jezelf kunnen werken. Afhankelijk van het weer doen we de oefeningen in onze prachtige tuin of vinden deze plaats in een sfeervolle yurt. In de rustgevende, natuurlijke omgeving van de Kievitshof helpen we je steviger in contact treden met jouw ware ik. In onze moderne samenleving ervaren veel mensen langdurig stress. Dit kan leiden tot een verstoorde ademhaling, wat weer kan bijdragen aan extra spanningen in jouw lichaam. Door je te concentreren op je eigen ademhaling en de instructies van de ademcoach, kalmeert het zenuwstelsel en kan je spanningen en blokkades makkelijker loslaten. Ademwerk helpt zo angst en spanningen te verminderen.

Direct jouw plekje reserveren?

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare datums of bekijk onze kalender met alle workshops and retraites op de Kievitshof.

 

Online of op locatie

Geen tijd om naar de Kievitshof te reizen? Dan is de online versie van de Ademcirkel wellicht een uitkomst voor jou. In de vertrouwde omgeving van je eigen huis helpen we je steviger in contact treden met jouw ware ik. 


Workshops ademcirkel ademwerk stress zenuwstelsel