CacaoBliss Ceremonie

CacaoBliss ceremonie

Cacaobliss is een helend medicijn voor lichaam en geest. Het hoofdmedicijn is cacao. Hieraan is psilocybine van de truffel toegevoegd.

Dit medicijn is een hartopener en brengt je dichter bij jezelf en jouw kern. Het geeft je wat je nodig hebt in het moment en nodigt subtiel-zacht uit om te ontvangen.
Cacaobliss is een heel toegankelijk, rustig en liefdevol plantmedicijn. In de Bliss ceremonie gebruiken we een milde dosis, zodat het een lichte reis wordt. (echter wel meer dan een microdosing truffels, om verwarring te voorkomen)

We reizen deze middag en avond in een kleine cirkel van meestal vier reizigers in de fijne yurt. Ik, Linde, zorg voor een veilige bedding, -ook voor wanneer er innerlijke stukken voorbij komen die geheeld willen worden-, en stem af op de groep en de werking van het medicijn. De zorgvuldig gekozen muziek die gedraaid wordt, draagt bij aan de ervaring van de reis.

Het reizen op chocobliss wordt als enorm geestverruimend, liefdevol en inzichtgevend ervaren. Mij helpt het om dieper in contact met mezelf en met de wereld om mij heen te komen, wat mij tot mooie inzichten en groei heeft gebracht.
Ondanks dat een ceremonie een serieuze lading heeft, wat vooral het respect voor het medicijn en het respect voor het leven weerspiegelt, is de ps!locyb!ne soms ook een grappig en zelfs hilarisch medicijn.
Het is zoals het leven zelf; alles komt voorbij.

We starten rond 16:30 en zullen voor de nacht z’n intreden doet de ceremonie sluiten met fruit, noten en een aardende soep.
De kosten bedragen 145,- pp
Wil je graag met een eigen gezelschap of zelfs 1:1 een reis maken, dan is dat absoluut mogelijk. Neem dan contact met mij op.

 

Alle reizen zijn incl een voorgesprekje en je kan nadien gebruik maken van een telefonische (of live als je in de buurt woont) nabespreking.

NB: Reizen is alleen mogelijk wanneer er geen sprake is van psychische of fysieke indicatie en je gecommitteerd kan zijn aan het plantmedicijn. Bij twijfel neem dan contact op De info voor de voorbereiding komt bij je ticket mee.

Workshops cacao plantmedicijn truffel ceremonie


Komende events
24
aug

CacaoBliss Ceremonie

BOEK JE PLEK
tijd 1630 - 2359 uur
145