De Helende Ademreis

Helende ademreis

Geef lucht aan blokkades

In deze extra lange intensieve ademsessie leer onder deskundige begeleiding hoe ademwerk jou kan helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen en onbewuste emotionele patronen. Ademreizen is een krachtig hulpmiddel om emotionele heling en groei te bevorderen en meer balans te vinden in jouw dagelijkse leven. Ontdek effectieve tools om blokkades en spanningen los te laten en voortaan meer rust te ervaren in lichaam en geest.

De Helende Ademreis is een drie uur durende workshop verzorgd door mede-oprichter van de Kievitshof en ademcoach Sébastien Klein. Sebas trainde een jaar met de bekende Wim Hof en verdiepte zich in verschillende stromingen, theorieën en toepassingen van ademwerk. Door inzichten uit o.a yoga, rebirthing, deep breathing, equal breathing, box breathing en alternate nostril breathing te combineren ontwikkelde hij een unieke workshop waarin hij zijn kennis van deze uiteenlopende ademtechnieken op zijn geheel eigen en energieke wijze deelt met jou en de andere deelnemers.

We gaan er alles aan doen om je helemaal op je gemak te stellen, zodat je je volledig kan overgeven aan de ademreis. Er wordt gewerkt in een ademcirkel. Deze gelijkwaardige opstelling – afhankelijk van het weer in onze prachtige tuin of in een sfeervolle yurt – stimuleert deelnemers zich op een prettige, veilige manier open te stellen en te reflecteren op hun emoties. Voel je gesteund en beschermd door de deskundige begeleiding van de ademcoach en de kwetsbaarheid van andere deelnemers. De ademcirkel helpt je steviger in contact treden met jouw zuivere ik.

Dag stress, hallo rust

In onze moderne samenleving ervaren veel mensen langdurig stress. Dit kan leiden tot een verstoorde ademhaling, wat weer kan bijdragen aan extra lichamelijke spanningen. Met De Helende Ademreis helpen we jou deze vicieuze cirkel te doorbreken en een meer ontspannen en evenwichtige ademhaling te ontwikkelen. Door diep te ademen en te focussen op de ademhaling, wordt je meer bewust van hinderlijke emoties en gedragspatronen, al dan niet het gevolg van een trauma. Het loslaten van deze blokkades biedt ruimte voor heling en groei. Ademwerk kalmeert tevens het zenuwstelsel en helpt zo angst en spanningen te verminderen.

Direct jouw plekje reserveren?

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare datums of bekijk onze kalender met alle workshops and retraites op de Kievitshof.

 

Onbekend met ademwerk?

‘De Helende Ademreis’ is bedoeld voor iedereen die al enige kennis en ervaring heeft opgedaan met ademwerk. Ben je nog onbekend met de materie? Dan raden we aan eerst de workshops ‘Stress de Baas’, ‘Ademcirkel (op locatie)’ of ‘Ademcirkel (online)’ te volgen.  


Workshops ademcirkel ademwerk stress trauma zenuwstelsel