Stress de baas

Stress de baas (level 1)

Leren ontspannen met adem en kou

Neem de regie in handen over jouw lichaam en geest met behulp van ademhalingstechnieken en koudetraining. Net zoals we dat gewend zijn met conditie- of krachttraining, kan je ook jouw mindset en immuunsysteem laten doen wat jij wilt. In deze workshop voor beginners leer je diverse effectieve ademtechnieken en ervaar je de onthaastende werking van jouw eerste ijsbad.

De 5 uur durende workshop wordt verzorgt door mede-oprichter van de Kievitshof Sebastien Klein. Sebas trainde een jaar met de bekende Wim Hof, specialiseerde zich in de kracht van ademwerk en koudetraining en werd certified Wim Hof trainer. Na dit inspirerende jaar, verdiepte Sebas zich verder in verschillende stromingen, theorieën en toepassingen. Door inzichten uit yoga, rebirthing, deep breathing, equal breathing, box breathing en alternate nostril breathing te combineren ontwikkelde hij een unieke workshop waarin hij zijn kennis van deze uiteenlopende ademtechnieken op zijn geheel eigen en energieke wijze deelt met jou en de andere deelnemers.

Met de juiste training en toewijding blijkt ieder mens in staat het eigen zenuwstelsel te beïnvloeden, meer controle te hebben over zijn of haar gezondheid en minder afhankelijk te zijn van zorg. Sebas laat je beseffen en voelen hoe je voortaan je de kracht van je eigen lichaam en geest optimaal kunt benutten om mentale en fysieke ongemakken te overwinnen. Je leert luisteren naar wat het lichaam jou te vertellen heeft, zodat lichaam en geest weer effectief gaan samenwerken om jou fit en gelukkig te houden.

Stress de Baas

Ademwerk en koudetraining vormen ook een effectieve methode om zelf te schakelen tussen een actieve mind state en ontspanning. De actieve stand van ons lichaam is nuttig als we werk willen verzetten en scherp willen zijn. Maar de moderne samenleving zorgt er bij velen voor dat we continue in deze stressstand verkeren. De uit-schakelaar lijkt soms onvindbaar door werkdruk, triggers van sociale media en permanente bereikbaarheid. Het risico van een burn-out ligt dan op de loer. Op de Kievitshof leren we je hoe je actief kunt terugschakelen naar ontspanning. Zo ben jij voortaan stress de baas.

Een boost voor je gezondheid

De Workshop Stress de Baas (level 1) is een boost voor je gezondheid. Een must voor iedereen die wel eens kampt met stress, burn-out, rugklachten, gewrichtsklachten sportklachten of revalidatieklachten. Maar ook voor wie gewoon wilt leren om sneller, makkelijker en intenser te ontspannen temidden van de alomtegenwoordige prikkels van het moderne leven.

Direct jouw plekje reserveren?

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare datums of bekijk onze kalender met alle workshops and retraites op de Kievitshof.

 

Wat we doen

 • Ontvangst met een drankje
 • Oefenen met ademtechnieken
 • Theorie
 • Je eerste ijsbad nemen
 • Samen napraten en lunchen

Wat je leert

 • Inzicht diverse ademtheorieën
 • Invloed op immuunsysteem
 • Ademtechnieken voor dagelijks gebruik
 • Je stresssysteem actief beïnvloeden
 • Meer controle over jouw gezondheid
 • Minder afhankelijk zijn van zorg

Workshops ademwerk ijsbad koude training


Komende events
1
jun

Stress de baas

BOEK JE PLEK
tijd 1015 - 1530 uur
€165
22
jun

Stress de baas

BOEK JE PLEK
tijd 1015 - 1530 uur
€165