Deep Dive Soul Retreat

Deep Dive Soul Retreat (individueel)

In 24 uur jezelf opnieuw uitvinden

In deze dagretraite duiken we één-op-één in wat er in jou leeft. 24 uur volledig ten dienste van jouw afbraakproces en wederopbouw. Het zal een intensief etmaal zijn waarbij de interventies van mede-oprichter van de Kievitshof Linde Thönissen jou zullen confronteren, inspireren, activeren en uiteindelijk ook helen. Durf jij je eigen pad te bewandelen zonder goedkeuring van anderen? Dan ben je klaar voor kerntransformatie. Kom opnieuw in verbinding met je zuivere ik.

Deze dag heeft als doel jou weer in je kracht en op de voor jou juiste plek in jouw leven te zetten. Zodat alles weer kan stromen en je moeiteloos met het leven mee kan bewegen. Door inzichten uit uiteenlopende disciplines te combineren, heb je aan het einde van de retraite een grote reset gehad en neem je een berg aan inzichten en gevoelservaringen en hernieuwede perspectieven mee naar huis. Het doel is altijd om jou je eigen leermeester te maken. Met heel veel liefde en toewijding maar ook confronterend en doortastend neemt Linde je mee en laat je net even verder kijken en voelen dan je zelf misschien zou doen.

Ontwaken met nieuwe zelfinzichten

Je overnacht in de natuur in een volledig ingerichte moderne yurt. Het zal je aan niets ontbreken tijdens deze bijzondere dag. Uiteraard zorgen we voor heerlijke maaltijden en voldoende te drinken zodat jij zonder afleiding alle nieuwe indrukken kan verwerken. Systemisch werk en traumaheling staan centraal. Maar het dagprogramma zal verschillen per persoon. Sommigen krijgen EMDR op de rug van een paard. Anderen ontwaken met nieuwe zelfinzichten door een rebirthing sessie. Diepe ademsessies, ijsbad-ervaring en meditatie maken ook geregeld deel uit van het programma. Net wat passend is voor jou om het meeste uit deze 24u te halen.

Direct jouw plekje reserveren? 

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare data of bekijk onze kalender met alle workshops and retraites op de Kievitshof.

NB Deze Deep Dive Soul Retreat is altijd alleen te boeken na een telefonische intake, om te kijken of het passend is.

 

 

Goed om te weten

Deze reis is voor iedereen die bereid is het onbekende te omarmen, zonder schroom de weg van persoonlijke groei te bewandelen. Voor wie niet bang is om te vallen en te vertrouwen op de eigen intuïtie. We gaan voorbij de bullshit, ontmaskeren je maskers en testen vanzelfsprekend geachte overtuigingen. Het wordt keihard werken, jouw innerlijke kind tegenkomen en meenemen je volwassen leven in. Enige ervaring met zelfontwikkeling is daarom wel gewenst voordat we dit avontuur met elkaar aangaan. Geen ervaring? Probeer dan eerst eens de workshops Familieopstellingen of Stress de Baas.

NB. Koop je de Deep Dive Soul Retreat dan is dit incl drie keer een gratis telefonisch consult en één live consult van 1,5u op de Kievitshof.


Retraites ademwerk cacao familieopstellingen ijsbad meditatie paarden systemisch werk yurt