Lift up your life
(Ademwerk en IJsbad)

Lift up your life (met Ademwerk en IJsbad)

Kom weer in verbinding met jezelf

Wil jij systemisch leren kijken naar hinderlijke patronen in jouw dagelijkse leven? Deze ééndaagse retraite dompelt je onder in diepe zelfreflectie en leerzame inzichten. Persoonlijk afgestemde interventies en deskundige begeleiding tijdens diverse workshops en onderlinge interacties zullen jou confronteren, inspireren en nieuwe gereedschappen aanreiken om het stuur van jouw leven weer stevig in eigen hand te nemen.

Deze retraite doe je samen met de andere deelnemers en begeleidster Linde. Iedereen brengt zijn of haar intentie in. De dag staat in het teken van wat jullie hebben meegenomen. Er zal veel ruimte voor uitwisseling zijn zodat je van elkaars – vaak herkenbare – issues kan leren. Je zal elkaar liefdevol ondersteunen tijdens de therapeutische sessies en workshops. 

Linde’s aanpak is er volledig op gericht dat je na deze mooie dag het eigenaarschap over jouw innerlijke wereld kan terugnemen. Leer meestromen met het leven zonder af te drijven naar onderstromen die ongezond voor jou zijn. Ervaar meer vertrouwen in het leven, kom in verbinding met jezelf, leer beslissingen maken die passen bij jouw zuivere wezen. Doordat je meer kracht en energie voelt, zullen dingen je makkelijker afgaan. Krijg meer rust en ruimte in je hoofd… en dus in je agenda.

Drie verschillende middagprogramma’s

We bieden drie varianten. Zo boek je altijd de retraite die jou aanspreekt. Elke dag is opgedeeld in twee delen met een ochtendprogramma dat grotendeels hetzelfde is. We trappen de dag af met een gezamenlijke kop thee en kennismaking. Daarna volgt een meditatie om rustig te landen en jouw intentie te doorvoelen. Vervolgens gaan we aan de slag met ademwerk en geleide visualisatie-oefeningen met systemisch kijken.  Na de volledige verzorgde lunch duiker we dieper met elkaar in jullie intenties op drie verschillende manieren. De middag bestaat uit Familieopstellingen, intens Ademwerk en IJsbad of de helende werking van Rauwe Cacao. In dat kader lichten we de drie middagprogramma’s toe. 

Direct jouw plekje reserveren? 

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare datums of bekijk onze kalender met alle workshops en retraites op de Kievitshof.

 

Ademwerk en IJsbad in de middag

Een middag waarin inzichten uit de ochtend worden uitgediept met intensieve ademwerk sessies en de verhelderende werking van een ijsbad. Je zult merken dat deze workhops je lichaam en geest in ultieme ontspanningsmodus brengen. Een perfect startpunt voor eerlijke en soms confronterende gesprekken. Iedereen gaat verschillend om met de ijskoude uitdaging. Wat kom je tegen? Moet je huilen, voel je angst, ga je op slot of ga je zonder nadenken kopje onder? Jouw aanpak en emoties vertellen ons meer dan je zou denken. Ben jij klaar om in het diepe te springen?

Lift up Your Life met Familieopstellingen

Lift up Your Life met Rauwe Cacao

Goed om te weten

Deze reis is voor iedereen die bereid is de weg van persoonlijke groei te bewandelen. Enige ervaring met zelfontwikkeling is gewenst voordat we dit avontuur met elkaar aangaan.

Geen ervaring? Probeer dan eerst eens de workshops Familieopstellingen of Stress de Baas.


Retraites ademwerk familieopstellingen meditatie systemisch werk