Lift up your life
(Familie opstellingen)

Lift up your life (met familieopstellingen)

Kom weer in verbinding met jezelf

Wil jij systemisch leren kijken naar hinderlijke patronen in jouw dagelijkse leven? Deze ééndaagse retraite dompelt je onder in diepe zelfreflectie en leerzame inzichten. Persoonlijk afgestemde interventies en deskundige begeleiding tijdens diverse workshops en onderlinge interacties zullen jou confronteren, inspireren en nieuwe gereedschappen aanreiken om het stuur van jouw leven weer stevig in eigen hand te nemen.

Deze retraite doe je samen met de andere deelnemers onder begeleiding van Linde. Iedereen brengt zijn of haar intentie in. De dag staat in het teken van wat jullie hebben meegenomen. Er zal veel ruimte voor uitwisseling zijn zodat je van elkaars – vaak herkenbare – issues kan leren. Je zal elkaar liefdevol ondersteunen tijdens de therapeutische sessies en workshops. 

Linde’s aanpak is er volledig op gericht dat je na deze mooie dag het eigenaarschap over jouw innerlijke wereld kan terugnemen. Leer meestromen met het leven zonder af te drijven naar onderstromen die ongezond voor jou zijn. Ervaar meer vertrouwen in het leven, kom in verbinding met jezelf, leer beslissingen maken die passen bij jouw zuivere wezen. Doordat je meer kracht en energie voelt, zullen dingen je makkelijker afgaan. Krijg meer rust en ruimte in je hoofd… en dus in je agenda.

Drie verschillende middagprogramma’s

We bieden drie varianten. Zo boek je altijd de retraite die jou aanspreekt. Elke dag is opgedeeld in twee delen met een ochtendprogramma dat grotendeels hetzelfde is. We trappen de dag af met een gezamenlijke kop thee en kennismaking. Daarna volgt een meditatie om rustig te landen en jouw intentie te doorvoelen. Vervolgens gaan we aan de slag met ademwerk en geleide visualisatie-oefeningen met systemisch kijken.  Na de volledige verzorgde lunch duiker we dieper met elkaar in jullie intenties op drie verschillende manieren. De middag bestaat uit Familieopstellingen, intens Ademwerk en IJsbad of de helende werking van Rauwe Cacao. In het kader lichten we de drie middagprogramma’s toe. 

Direct jouw plekje reserveren? 

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare datums of bekijk onze kalender met alle workshops and retraites op de Kievitshof.

Familieopstellingen in de middag

Een middag waarin inzichten uit de ochtend worden uitgediept met systemische werk. Door enkele familieopstellingen - met of zonder paarden - zullen we nog helderder krijgen wat en wie de (f)actoren zijn die jouw hinderlijke onderstroom voeden. Sommige deelnemers brengen een eigen vraag in, anderen dragen bij in de rol van representant. Ook als representant doe je altijd waardevolle inzichten op. Het proces wordt zo vormgegeven dat we van elkaars herkenbare situaties zullen leren. Durf jij jezelf diep in de ziel te kijken en te werken op en met dat wat er in de onderstroom speelt?

Liever een familieopstelling waarbij jouw eigen vraag gegarandeerd wordt behandeld? Boek dan de workshop Familieopstellingen.

Lift up Your Life met Ademwerk en IJsbad

Lift up Your Life met Rauwe Cacao

Goed om te weten

Deze reis is voor iedereen die bereid is de weg van persoonlijke groei te bewandelen. Iedereen die bereid is zijn sh°t aan te kijken, pijn te doorvoelen en verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen.


Retraites ademwerk familieopstellingen meditatie systemisch werk