Lift up your life
(Ceremoniële Cacao)

Lift up your life (met Rauwe Cacao)

Kom weer in verbinding met jezelf

Wil jij systemisch leren kijken naar hinderlijke patronen in jouw dagelijkse leven? Deze ééndaagse retraite dompelt je onder in diepe zelfreflectie en leerzame inzichten. Persoonlijk afgestemde interventies en deskundige begeleiding tijdens diverse workshops en onderlinge interacties zullen jou confronteren, inspireren en nieuwe gereedschappen aanreiken om het stuur van jouw leven weer stevig in eigen hand te nemen.

Deze retraite doe je samen met de andere deelnemers en Linde. Iedereen brengt zijn of haar intentie in. De dag staat in het teken van wat jullie hebben meegenomen. Er zal veel ruimte voor uitwisseling zijn zodat je van elkaars – vaak herkenbare – issues kan leren. Je zal elkaar liefdevol ondersteunen tijdens de therapeutische sessies en workshops. 

Linde’s aanpak is er volledig op gericht dat je na deze mooie dag het eigenaarschap over jouw innerlijke wereld kan terugnemen. Leer in overgave mee te stromen met het leven zonder af te drijven naar onderstromen die ongezond voor jou zijn. Ervaar meer vertrouwen in het leven, kom in verbinding met jezelf, leer beslissingen maken die passen bij jouw zuivere wezen. Doordat je meer kracht en energie voelt, zullen dingen je makkelijker afgaan. Krijg meer rust en ruimte in je hoofd… en dus in je agenda.

Drie verschillende middagprogramma’s

We bieden drie varianten. Zo boek je altijd de retraite die jou aanspreekt. Elke dag is opgedeeld in twee delen met een ochtendprogramma dat grotendeels hetzelfde is. We trappen de dag af met een gezamenlijke kop thee en kennismaking. Daarna volgt een meditatie om rustig te landen en jouw intentie te doorvoelen. Vervolgens gaan we aan de slag met ademwerk en geleide visualisatie-oefeningen met systemisch kijken.  Na de volledige verzorgde lunch duiken we dieper met elkaar in jullie intenties op een van de drie verschillende werkwijzen. De middag bestaat uit Familieopstellingen, intens Ademwerk en IJsbad of de helende werking van Rauwe Cacao. In het kader lichten we de drie middagprogramma’s toe. 

Direct jouw plekje reserveren? 

Kijk dan onderaan deze pagina voor beschikbare data of bekijk onze kalender met alle workshops en retraites op de Kievitshof.

 

Rauwe Cacao in de middag

Een middag waarin inzichten uit de ochtend worden uitgediept met de helende werking van rauwe cacao. Deze godendrank opent je hart en intensiveert je emoties. We nemen de cacao tijdens een sfeervolle groepssessie in onze intieme yurt. De hartverwarmende kracht die hiermee wordt opgewekt, stelt je in staat nog dieper in jezelf af te dalen, meer liefde voor jezelf te ervaren en trefzeker te reflecteren op de onderstromen die jou bezig houden. Vervolgens gaan we hierover op systemische wijze met elkaar in gesprek. Pak je koffers voor een prachtige reis naar je diepste zelf.

Lift up Your Life met Ademwerk en IJsbad

Lift up Your Life met Familieopstellingen

Goed om te weten

Deze reis is voor iedereen die bereid is de weg van persoonlijke groei te bewandelen. Enige ervaring met zelfontwikkeling is gewenst voordat we dit avontuur met elkaar aangaan.

Geen ervaring? Probeer dan eerst eens de workshops Familieopstellingen of Stress de Baas.


Retraites ademwerk familieopstellingen meditatie systemisch werk