Neurokinesiologie

Neurokinesiologie

Reset je lichaam

Heb je last van migraine, hernia, chronische vermoeidheid of hardnekkige rug- en schouderklachten? Vaak hebbenmensen met dit type klachten alles al geporbeerd en lijken uitbehandeld te zijn. Zij geven het op en ploeteren door met het idee dat ze zullen moeten leren leven met hun ongemakken. Neurokinsiologie biedt niet zelden toch verlichting. Duizenden patiënten - jong, oud, amateur- en topsporters - hebben inmiddels baat gehad bij de behandeling die Sebas aanbiedt.

Sebastien Klein heeft in zijn praktijk voor Neurokinesiologie over de afgelopen jaren reeds 8.000 – uitbehandelde – patiënten begeleid op weg naar een nieuwe leefbare balans. Het lichaam kan je vergelijken met een zorgvuldig afgestelde machine. Tijdens je leven verstoren allerlei factoren zoals ziekte, een ongeluk of langdurige stress dit precaire evenwicht Je lijf past zich weliswaar aan, maar door overcompensatie kan extra belasting van spieren en gewrichten ontstaan met negatieve consequenties tot gevolg. Rugpijn, hernia, migraine of vermoeidheid zijn niet zelden het uitvloeisel van dit sluipende aanpassingsproces. 

Met neurokinesiologie brengen we je lichaam weer in haar natuurlijke evenwicht terug. Door middel van diepgaande analyse van jouw lichaam en intense stimulering van de fijnste bloedvaten en spiervezels, gaan we de balans in het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en de spiergroepen herstellen. De behandeling leert je waar, waarom en wanneer de balans in je lichaam is verstoord. Met deze kennis kan je bij beginnende nieuwe klachten al in een vroeg stadium zelf pro-actief ingrijpen om escalatie te voorkomen. In drie sessies moet er merkbaar resultaat zijn, ongeacht de klacht en het aantal klachten waarmee je al zo lang rondloopt.

Nieuwsgierig geworden? 

Naar www.hetlichaam.nl

6 principes van neurokinesiologie

  • Verstoring van balans
  • Het ingebouwde alarmsysteem
  • Verstoringen opsporen
  • De wervelkolom
  • Het zenuwstelsel
  • Het bewegingsapparaat