Faciliteiten

Faciliteiten

Alles voor een onvergetelijke ervaring

Bij de Kievitshof willen we jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. We ontvangen je graag met een hapje en drankje in onze sfeervolle glazen serre. Onze tuin biedt plaats aan twee prachtige yurts en talloze heerlijke spots om samen te genieten van een borrel of een etentje in de pure buitenlucht. Gastvrijheid staat bij ons voorop. Volg je een speciaal dieet of heb je andere wensen? Aarzel niet ze met ons te delen. We vinden het belangrijk dat iedereen optimaal van de dag kan genieten.

Voel je één met de natuur

De activiteiten vinden zoveel mogelijk buiten plaats. Een ondeerdeel van menig programma is de Ademcirkel. waar we samen ademoefeningen doen in de natuur. De helende werking van ademwerk komt intenser binnen door de verfrissende werking van zuivere buitenlucht, rustgevende vogelgeluiden, het gevoel van het gras onder je handen en het gefluister van bomen en planten. Rondom de Ademcirkel zijn eetbare groenten, kruiden en fruit geplant. ‘Pluk de dag’ kan je hier wel heel letterlijk nemen. Concentreer je en voel je één worden met de natuur. 

Onze yurts

In de tuin zijn ook twee grote moderne yurts gebouwd. Qua uiterlijk naar Mongoolse traditie ontworpen, maar voorzien van westerse gemakken, zoals een eikenhouten vloer en een comfortabele houtkachel voor typisch Hollandse dagen. In deze intieme, sfeervolle setting worden onder meer ademsessies, familieopstellingen en cacaoceremonies gehouden. Het grote voordeel van een yurt is de cirkelvormige vorm. In de kring is er geen hoofdpositie, alle deelnemers participeren in gelijkheid. Er is een yurt van 40 m2 en eentje van 50 m2. Daarmee zijn deze sessielocaties geschikt voor groepen van 6 tot 24 personen. 

Bekijk ons aanbod

Paddock paradise

Op de Kievitshof leven onze vier paarden in hun eigen wereld. Roan, Beau, Appie en Lipa bewegen zich op een zo natuurlijk mogelijke manier in hun ‘paddock paradise’. Met z’n viertjes vormen de dieren een natuurlijke kudde, waarbij elk paard door zijn of haar karakter een eigen positie inneemt in de groep. Bij de therapie met paarden die Linde verzorgt, wordt gebruikgemaakt van dit kuddegedrag. 

Over therapie met paarden ->