Reviews

Reviews

Dit zeggen onze gasten over ons

 

Als je een workshop bij Sebastien volgt, heb je gegarandeerd een leuke middag of avond. Maakt niet uit wie je bent of wat je doet, ademen doen we allemaal. Sterker nog, alles begint bij ademen. Het is het eerste wat je doet als je geboren wordt en ook het laatste wat je doet voordat je doodgaat. Als je die ademhaling ietsje kunt verbeteren, heb je daar 14.000 keer per dag profijt van. Tijdens een workshop krijg een voorproefje van wat anders ademhalen met je doet. En dat kan heel heftig zijn. Voelen is geloven dus het geeft niet als je wat sceptisch bent. Naast het ademhalen leer je eerst over focus en mindset, of eigenlijk helpen de ademhalingsoefeningen daarbij. Dan is het ijsbad nog steeds wel spannend, maar iedereen kan dat al. Dat vermogen zit in je lichaam. Bovendien ligt daar de focus van de workshop niet op. Het gaat om het ademhalen. Het ijs is alleen maar de kers op de taart. Kortom, gewoon doen, alleen of met vrienden. Voor de leuk of als je echt iets wilt veranderen in je leven.

–  Archi Verhoog  –    Advocaat

 

“Sebastien is een kei in uitleg en toepassing van ademoefeningen. Het nieuwe ademenen krijgt een nieuwe dimensie, nooit geweten dat het echt zo krachtig kan zijn! We hebben er nog iedere dag plezier van!”

 –  Erik-Jan Muts   –    Karma Dentistry  Co owner

 

Goeieavond Sébastien, hier een review van mijn kant . Ik vond het een bijzondere workshop, goede uitleg mogen ontvangen, je hebt veel bezit van kennis, een fijne stem om de ademhalings oefeningen mee te doen, goed te volgen en als kers op de taart het ijsbadje in, dat was mede door jouw begeleiding goed gelukt bij iedereen! S’avonds voelde ik dat ik een leger hoofd had en ik had echt een energie boost. Echt een aanrader!

 –  Groetjes, Marieke   –   Teamleider IT

 

Sébastien is een gepassioneerde, empathische trainer die zijn kennis over en ervaringen met ademhalingsoefeningen, koudetraining en mindset enthousiast deelt. Met zijn vriendelijle en rustige uitstraling stelt hij mensen snel op hun gemak, bijvoorbeeld bij het nemen van een ijsbad.

Ik heb volop genoten van zijn workshop die in een prachtige yurt plaatsvond, net als van de heerlijke, gezonde lunch in de buitenlucht tussen het groen.

 –  Katja Teunissen   –   Journalist, mindfulnesstrainer, studieadviseur

 

Op een magische plek in de natuur, begeleid door een ontzettend liefdevol mens onderga je een transformatie waarmee je dichter bij jezelf komt en zachter leert zijn voor jezelf.

_“Uit het hoofd, en in je lijf”._ Waar ‘voelen’ en ‘verbinden’ voorop staan ga je niet alleen naar huis met een enorme dosis dopamine, maar ook met een heleboel ondersteunende (wetenschappelijke) kennis. Een ervaring welke ik al vaker heb mogen bijwonen, en sindsdien dagelijks toe pas in mijn leven.

Sebas is een topper. Hij heeft veel kennis. Een eigen verhaal, en vertelt met humor en passie. Een absolute aanrader binnen de oceaan aan breathwork workshops die er tegenwoordig aangeboden wordt.

 –  Rick Franssen –   Managing Director The Outpost

 

Dank Sébastien, voor je inspirerende en zorgzame begeleiding, en je gedegen kennis van zaken. Je rust-met-een-grapje werkt aanstekelijk. Ik voelde me erg welkom, veel aan gehad, en een heerlijk soepje ook! Ik kom graag terug.

 –  Claudia –  coach

 

Ik heb de sessie als zeer waardevol ervaren. Voorheen had ik regelmatig hoofdpijn. Nu doe ik aantal keren per week ademhalingsoefeningen aan het begin van de dag, dat helpt mij om rustig de dag door te komen. Ik ben inmiddels hoofdpijn vrij. Tevens geniet ik van een koude dagelijkse douche en zit ik 1x per week in een ijsbad. De juiste ademhalingsoefeningen voor verschillende momenten sterkt mij enorm.

Bedankt!

 –  Paul   –   Manager bij Kpn

 

‘Wat ben ik op een koude regenachtige zaterdag warm en hartelijk ontvangen op Kievitshof, om de stress de baas cursus te volgen met als afsluiting het ijsbad. Sébastien zijn ervaring in het geven van cursussen, zijn medische kennis en mensen kennis maken dat je je al gauw op je gemak voelt en veilig waant. Wat voor mij belangrijk is als je toch een beetje uit je comfort zone wordt gehaald. Het was een ontspannende en leerzame dag met als afsluiting het ijsbad.

Een top ervaring!

O ja, de mooie Jurt was een bijzonder aangename plek om de ademhalingsoefeningen te doen en de uitwerking hiervan te ervaren. De ronde vorm geeft je het gevoel van geborgenheid. De reden om deze cursus te volgen was voor Harm 63 jr. en mij 61 jr, het werken aan weerstand, immuniteit. Gezond oud worden en gezond blijven, waarbij we graag stress de baas  willen blijven. Harm is opa, ingenieur en BD agrariër en ik, Elvira ben moeder, oma, van zorg tot secretaresse en recent natuurvoedingskundige.

 –  Harte groet, Elvira Drenth  –
Een aantal weken terug de workshop ‘stress de baas’ gevolgd bij Sébastien. Prachtige locatie, fijne en open sfeer. Dat merkte we bij binnenkomst meteen al. We hebben veel waardevolle dingen geleerd wat we nu integreren in ons dagelijks leven. Het leuke is dat je op korte termijn al zo veel verschil kunt merken. Kortom; absolute aanrader!
–  Chaya –   verpleegkundige ic

 

Ik ben al jaren vaste klant/patiënt bij Sébastien als neurokinesioloog. En nu zeer dankbaar dat ik ook deel heb genomen aan de workshop’ Stress debaas’. Een mooie leerzame workshop waarin Sébastien je begeleidt in adem technieken. Tijdens en na de workshop word je voorzien van de theorie, daarnaast beantwoordt Sébastien al je vragen tijdens de workshop. Ook verteld hij wat zijn trainingen en ervaringen met verschillende ademtechnieken hem gebracht heeft, indrukwekkend! Het ijsbad leek me moeilijk maar ook hierin word je door Sébastien goed begeleidt, met als resultaat een intense rust! Als huiswerk ademhalingsoefeningen mee gekregen en ik kijk er iedere dag naar uit om deze te doen. Het is niet moeilijk, iedereen kan het en het werkt echt!

Sébastien is zeer deskundig, betrouwbaar en gepassioneerd. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft vertrouwen.

–  Jildou Wijnstra –
Stress has always been a part of my workinglife. Sebastien’s training stress de baas and his general treatments have always been amazing to help me cope and learn more about my body and mind. we live in such a busy world where we always have to do stuff. This is not the natural state of our body and mind. Sebastien not only treats, he also educates, which i value very much. On top of this as a human being Sebastien is truly one of the good guys. he is the living embodiment of positivety, love, healing and compassion
–  Robert Hawker –   CEO, leader, founder Code Guilt
We kregen eerst een uitgebreide uitleg van de zeer deskundige begeleider (Sébastien) over hoe het lichaam en brein samenwerken. De manier waarop uitleg werd gegeven zorgde voor een hele prettige sfeer in de groep! Na de uitleg zijn we aan de slag gegaan met drie verschillende ademhalingsoefeningen. Dat was pas echt een ervaring!! Hoe je je kan voelen door
ademhalingstechnieken! Net alsof je in stand-by staat en echt wegzinkt en contact maakt met de aarde. Zo’n rust! Daarna omkleden en naar buiten om een ijsbad te nemen. Heel bijzonder. De controle over je lichaam en geest en warme gloed tijdens en na het ijsbad. Al met al een dikke vette aanrader!! Nu aan de slag voor de volgende fase!!
Sebas..bedankt!!!
–  Frank Veenstra –   BAM
Bassie,
Super bedankt voor de wederom mooie ervaring en beleving. Ik heb enorm genoten en veel gevoeld, spannend voor een nuchtere gast als ik, maar ben enorm dankbaar voor het voelen.
De gevolgen zijn een enorme besparing op mijn energieverbruik, de warme kraan komt niet meer aan. Sinds dat ik bij jou ben geweest douche ik alleen nog maar koud en wat een genot.
Voor mij het aller aller fijnste, ik ben van mijn hooikoorts af en jij weet hoe zo’n enorme hooikoorts patiënt ik ben of mag ik zeggen was?!
Dank je dank je dank je.
Ja we doen het zelf maar jouw bezieling helpt echt
Thanx vriend
–  Frank Hazelhoff  –  Directeur
Ha Sebas, super fijn om bij je workshops te mogen zijn!
Je bevlogenheid, je tips en goede uitleg wat hetgeen onze natuur en het lichaam ons geeft, maken het telkens een feestje
Een super basis om het brein te helpen ontspannen
Bedankt en tot snel!
–  Johan –    Directeur
‘Mijn ervaring in het IJsbad onder begeleiding is zeer positief bevallen. Het was voor mij letterlijk een verademing. Na diepgewortelde angst voor water en moeite met echt in ademen was dit een enorm waardevolle combi om het oude verhaal los te laten en te mogen stappen in het nieuwe. Vrijheid ervaren en nu volluit leven. Dankjewel Sebastien en de krachtige stille plek.’
–  Lenja Zwaan –
Wat een bijzondere ervaring! De workshop kwam voor mij precies op het juiste moment op mijn pad: het moment waarop je beseft dat je iets liever voor jezelf mag zijn. Sébastien geeft je het vertrouwen dat jouw lijf veel sterker is dan je denkt en helpt je gedurende deze workshop om dat zelf ook in te zien. Niets moet en dat geeft het vertrouwen dat alles wat je doet en leert een stapje vooruit is. Je voelt direct wat ademwerk voor effect heeft, hoe je je lijf in rust kunt brengen en wat dat doet met je gemoedstoestand en emoties. Ik vond het erg bevrijdend, ook al lukte alles zeker nog niet gelijk. Gelukkig mag ik leren en vind ik het fijn hiermee te kunnen blijven oefenen. Sébastien begeleidt je voor, tijdens en na de workshop uitgebreid met alle kennis die hij tot zijn beschikking heeft en doet dit erg kundig. Het ijsbad was een echte overwinning voor mij. Hier zag ik behoorlijk tegenop, maar wat was het gaaf om te merken dat ik dat gewoon kon! Sébastien wist dit al en nu heb ik het zelf ook gevoeld, letterlijk en figuurlijk. Hierdoor vertrouw ik weer meer op mijn lijf en de kracht van mijn mindset. In het proces van herstel is dit een mega sprong vooruit en een fantastische tool om nog veel meer mooie stappen zelf te gaan maken.
–  S Aarts –
De ademhalingsoefeningen van Sébastien leveren ronduit wonderbaarlijke ervaringen op; elke keer weer!
Ik heb last van chronische stress en post-Covid klachten. Mijn lijf en geest staan daardoor constant in overdrive. Door het consequent doen van ademhalingsoefeningen, ervaar ik meer rust. Het zorgt er voor dat het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam aangezet wordt en zijn werk gaat doen. Ik voel mij steeds meer in balans komen. Het blijft me verbazen hoeveel invloed een goede, bewuste ademhaling heeft op lichaam en geest. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen en kan het iedereen aanbevelen!
–  Iris Batist –

Waar kunnen we jou mee helpen?