Linde Thönissen

Linde Thönissen (1982)
Coach, familieopsteller, therapie met paarden
praktijk-hartekracht.nl

Ik eer wat mij toekomt en heb lief wat is

Linde is één van de twee oprichters van de Kievitshof. Naast haar coachingpraktijk Hartekracht, begeleidt ze diverse holistische workshops, familieopstellingen en retraites  waarbij westerse wetenschap en inzichten uit tao, zen-boeddhisme, paardencoaching, sjamanisme en antroposofie hand in hand gaan.  

Op de Kievitshof komen alle passies van Linde samen. Ten eerste woont ze hier samen  met haar grote liefde, medeoprichter Sébas, en haar vier kinderen die mogen opgroeien in deze bijzondere speeltuin.  Maar ook Linde’s liefde voor biologische voeding, het leven met het ritme van de natuur,  het werken in een permacultuur gefundeerde kruiden- en groentetuin, komt hier tot bloei. En uiteraard deelt ze met grote trots hun heerlijke plek in de natuur, de fijne yurts,  haar deskundigheid als therapeut en coach en haar kudde paarden met jou, bezoeker van de Kievitshof.

Linde verzorgt ondermeer programma’s waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke signalen van paarden op jouw innerlijke houding en uiterlijk gedrag. De paarden weerspiegelen wat er op (onbewust) diep niveau in jou speelt. Stel je open voor hun zuivere zijn en werk aan persoonlijke groei en ontwikkeling met deze onconventionele maar verrassend effectieve therapie. Linde interpreteert de reacties van haar paarden en geeft ze terug in de vorm van constructieve, maar soms ook confronterende maar helpende informatie over jou. Wanneer je bereid bent je sh*t echt aan te kijken, je angsten los te laten en je emoties weer te voelen, en je out of the box durft te gaan,  zijn Linde en Jij een echte match!

Nieuwsgierig geworden? 

Bekijk ons aanbod

Therapie met paarden

Therapie met paarden kan worden ingezet als individuele therapie of als onderdeel van  familieopstellingen en de Deep Dive Soul Retreat. Paarden zijn zeer gevoelig voor energie en kunnen de onbewuste gevoelens en emoties van een persoon oppikken. Ze reageren op deze energie en laten dit zien in hun lichaamshouding en gedrag. Dit maakt het mogelijk om onderliggende dynamieken en verstoringen zichtbaar te maken. Ook activeert het je voelende/zoogdierenbrein waardoor je sneller uit je denken in je voelen komt. Wees voorbereid op mooie zelfinzichten, confronterende maar helende interventies. Duik diep en onbevangen in alles wat er wordt geraakt en in jou leeft en vraagt om heling. Linde zal jou liefdevol confronteren met verborgen obstakels en zonder poespas tot de kern komen.
Sebastien Klein (1978)